Ajax bevestigt: Dijks op huurbasis naar sc Heerenveen

Het was al bekend maar nog niet officieel bevestigt: Ajax en sc Heerenveen hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Mitchell Dijks, zo meldt nu ook Ajax.nl. De verhuur is per direct en loopt tot en met 30 juni 2014. De verdediger staat nog tot en met 30 juni 2015 onder contract bij Ajax.

Dijks werd op 9 februari 1993 geboren in Purmerend. De speler maakte op 5 augustus 2012 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax in de wedstrijd psv – Ajax (4-2) om de Johan Cruijff Schaal. In totaal speelde hij negen officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij dat Dijks op Eredivisieniveau ervaring kan opdoen in Friesland. ,,Heerenveen is een goede club voor Mitchell. We hebben veel vertrouwen in zijn kwaliteiten. Voor zijn ontwikkeling is dit een belangrijke stap”, aldus Overmars op Ajax.nl.

Tekst: Ajax.nl

Zie ook eerdere bericht:
03-06-2013: ‘Heerenveen heeft Dijks bijna binnen: Partijen mondeling akkoord’
22-05-2013: ‘Dijks op huurbasis voor 1 jaar naar sc Heerenveen’, speler ontkent overeenkomst

Related posts