Suárez heeft het gehad: ‘Kan geen sorry blijven zeggen’

Het ziet er naar uit dat Luis Suárez een breuk met Liverpool probeert te forceren. De 26-jarige Uruguayaan vindt dat de media ervoor gezorgd heeft dat hij een slecht imago heeft gekregen. Daarnaast haalde de aanvaller uit naar premier David Cameron.

“David Cameron zei dat ik geen goed voorbeeld was voor kinderen ofzo. Waarom gaat hij zich niet druk maken over Britse burgers?”, zo reageerde Suárez tegenover The Sunday People. Suárez beet in de schouder van Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic en Cameron noemde dat een ‘verschrikkelijk voorbeeld’.

“Ik heb slechte momenten gehad, maar ik ben ook een mens. Ik heb gevoel. De paparazzi volgt me op straat en ik kan mijn dochter niet eens naar de crèche brengen of boodschappen doen”, aldus Suárez, die in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid zou staan.

“Ik heb mijn best gedaan in Engeland, maar ik kan geen sorry blijven zeggen. Misschien is het beter als ik in een andere competitie ga spelen. Ik ben slecht behandeld en niemand verdedigde me”, sloot de oud-speler van Ajax en FC Groningen af.

Tekst: Soccernews

Related posts