There are no ads, please add some


Liverpool wil zich fors versterken, Eriksen ook op nominatie

Brendan Rodgers is van plan om deze zomer zijn selectie nog een goed te gaan versterken. De Liverpool-manager wil graag weer bij de eerste vier in de competitie komen, om op die manier Champions League-voetbal te spelen. Daarvoor is versterking nodig, vindt hij.

“Ik denk dat we wat meer breedte nodig hebben, en ook wat meer kwaliteit”, zo liet hij weten tegenover Sky Sports. Een van de spelers die mogelijk naar Anfield gaat komen is Alex Pearce, een verdediger van Reading die eerder al onder Rodgers werkte. Ook de naam van Christian Eriksen wordt nog altijd genoemd als versterking.

De Liverpool-manager hoopt deze zomer net zo succesvol te zijn op de transfermarkt als afgelopen winter. “In januari hebben we gezien dat we onze zaken snel voor elkaar hadden en haalden we met Coutinho en Sturrigde twee geweldige spelers binnen. Hopelijk gaat het in de zomer net zo, dan zou ik heel gelukkig zijn.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts