There are no ads, please add some


Nieuwe I-magazine week 18 met o.a alles over NAC-Ajax en een interview met Blatter

En bam; daar ligt het nieuwe I-magazine weer op de digitale mat. In deze week 18 editie van 2013 uiteraard alles over NAC-Ajax: Het wedstrijdverslag, de spelersrapporten, een interview en ook nu weer de mooiste foto’s! Verder een interview met Joseph ‘Sepp’ Blatter, de ouwe stoffige voorzitter van de FIFA. Verder nog een mooie column van Jaap Visser en nog veel meer! Kortom: opnieuw de moeite meer dan waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Het I-magazine verschijnt wekelijks. Met achtergrond-informatie, interviews, transfernieuws, geruchten, columns, exclusieve interviews en de mooiste foto’s van en rond de wedstrijden van ons aller Ajax is ons I-magazine dus zeker iedere week meer dan de moeite waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Gerelateerde posts