Van den Boog in zijn nopjes met binnenhalen Jol

Ajax legde vandaag Martin Jol vast als nieuwe trainer. Jol komt over van Hamburger SV en tekent een contract voor drie seizoenen. Algemeen directeur Rik van den Boog is opgetogen. ‘Het is de belangrijkste positie binnen een voetbalclub’, reageerde Van den Boog op de website van Ajax. ‘Dus we zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan. Martin beschikt over alle kwaliteiten die de nieuwe trainer van Ajax in onze optiek zou moeten hebben.’

‘Hij is ervaren en heeft die ervaring in binnen- en buitenland opgedaan. Hij heeft bij grote en minder grote clubs gewerkt en daarbij aangetoond het maximale uit zijn spelers te kunnen halen. Daarnaast is hij een trainer van wie is gebleken dat hij bereid is talentvolle jeugdspelers een kans te geven, wat voor ons van elementair belang is.’

‘We zijn als clubleiding nog niet zo lang in deze samenstelling aan het werk bij Ajax, maar ik ben heel blij met de manier waarop we hebben samengewerkt om dit te bewerkstelligen. Het was een spannende en boeiende periode, met een uitstekend resultaat voor Ajax.’

Related posts