Cambuur zet zinnen op komst Gentenaar

In de zoektocht naar een nieuwe doelman is SC Cambuur uitgekomen bij Ajax-doelman Dennis Gentenaar. Eerder passeerden de namen van Erwin Mulder, David Meul en Niki Mäenpää al de revue. Cambuur is op zoek naar een nieuwe doelverdediger, omdat Peter van der Vlag de club na dit seizoen verlaat. Inmiddels heeft de Jupiler League-club al een streep gezet door de naam van Mäenpää als opvolger van Van der Vlag. De Finse doelman van FC Den Bosch vertrekt na dit seizoen naar Willem II. De Friezen hoopten de sluitpost te kunnen huren, maar de Tilburgers wensen hier niet aan mee te werken.

De voorkeur van Cambuur gaat momenteel uit naar Gentenaar. “Wij vestigen onze hoop op Gentaar”, laat algemeen directeur Alex Pama in een reactie weten aan Voetbal International. De Ajacied is in Amsterdam in het bezit van een aflopend contract en dus transfervrij over te nemen. “Hij is de ideale keeper voor onze club en ik weet zeker dat hij hier een publiekslieveling kan worden”, aldus Pama.

Zie ook eerdere berichten:
23-04-2009: Naast VVV ook Cambuur optie voor Gentenaar
17-04-2009: Gentenaar ziet VVV wel zitten: ‘Ik sta voor alles open’
15-04-2009: Dennis Gentenaar in beeld bij VVV-Venlo

Related posts