Gabri succesvol bij rentree, Vertonghen en Van der Heijden weer fit

Gabri heeft dinsdagavond een prima rentree gemaakt op de velden. De Spanjaard speelde mee in een oefenpot van de beloften en trof ook nog doel. Hiermee lijkt Gabri klaar om weer ingezet te gaan worden in de hoofdmacht.

Jong Ajax speelde de oefenwedstrijd tegen Ajax Zaterdag 1. Bij Jong Ajax maakten ook Jan-Arie van der Heijden en Jan Vertonghen deel uit van de selectie. Ook zij konden terugzien op een geslaagde rentree. De oefenwedstrijd eindigde overigens in een 3-1 zege voor Jong Ajax. De doelpunten van Jong Ajax werden gescoord door Mac Intosh, Hasselbaink en Gabri. Ajax zaterdag 1 scoorde vlak voor tijd tegen. Van der Heijden, die sinds de zomer uit de roulatie was, deed alleen de eerste helft mee. Gabri en Vertonghen speelden de hele wedstrijd.
Voor Marco van Basten dus weer goed nieuws. Het drietal lijkt speelklaar voor de aankomende competitiewedstrijd aanstaande zondag tegen Roda JC.

Related posts