There are no ads, please add some


Blind: ‘Interesse in Ben Sahar is complete onzin’

Ajax zou volgens diverse Engelse media interesse hebben om Ben Sahar volgend seizoen te huren van Chelsea (zie eerdere bericht). De aanvaller wordt momenteel nog door De Graafschap gehuurd van de Engelse topclub. Danny Blind, manager technische zaken, zegt echter van niks te weten over de vermeednde interesse. “Wij houden elke goede speler in de gaten”,laat Blind tegenover ELF Voetbal weten. “Voor de rest is het complete onzin. Er speelt op dit moment niets tussen Ajax en Ben Sahar. Wat ik van hem vind? Ik heb wel een mening over hem, maar die geef ik niet zomaar over een speler.”

Tot op heden was Sahar tien keer in het shirt van de Superboeren te bezichtigen. In die wedstrijden wist hij drie keer te scoren. De afgelopen seizoenen werd hij door Chelsea achtereenvolgens verhuurd aan Queens Park Rangers, Sheffield Wednesday en Portsmouth.

Gerelateerde posts