Terugslag in revalidatie Aissati en Van der Heijden

Ismaïl Aissati en Jan-Arie van der Heijden hebben allebei een terugslag gekregen tijdens hun revalidatie, zo laat clubarts Niels Wijne tegenover de fansite Ajax Showtime weten. Beide Ajacieden herstellen op dit moment van een blessure.

Aissati heeft na de wedstrijd Jong Ajax – Jong FC Groningen een terugslag opgelopen. Bij de middenvelder is in september een stuk van de binnenmeniscus verwijderd. Hierdoor zou hij volgens Wijne in de toekomst minder problemen aan zijn knie moeten hebben. Van der Heijden heeft tijdens zijn revalidatie een nieuwe blessure opgelopen. De middenvelder was nagenoeg hersteld van een kwetsuur aan zijn linkerknie, toen hij dezelfde blessure opliep aan zijn rechterknie.

De revalidatie van Van der Heijden verloopt nu voorspoedig. Volgende week hoopt hij zijn herstel te kunnen voortzetten op het trainingsveld. Ook Aissati hoopt dan zijn knie zwaarder te kunnen belasten. Het is nog niet bekend wanneer beide Ajacieden weer volledig inzetbaar zijn.

Related posts