Ajax veilig geland in Portugal

Ajax is veilig geland in Portugal. Vlucht HV 5357 ondervond geen problemen en landde om 19:10 uur(lokale tijd) op Aeroporto de Faro. De selectie van Marco van Basten zal zich komende week in Portugal gaan voorbereiden op de tweede helft van het seizoen.

Niet de vertrouwde Amsterdam Arena maar het Estadio da Nora zal komende week het trainingsoord zijn van de Ajacieden. De thuishaven van FC Ferreiras ligt er uitstekend bij en onder aangename weersomstandigheden zal de selectie zich prima kunnen voorbereiden. Wel zal het een pittig trainingskamp worden waarbij de Ajacieden zich dagelijks in het zweet zullen werken in de Algarve. Voorlopig lijkt alleen de woensdag, met ‘slechts’ een oefensessie een relatief rustig dagje te worden voor de Ajacieden

Zaterdag zal de selectie het in een vriendschappelijk duel opnemen tegen het duitse Vfb Stuttgart. Het vriendschappelijke duel zal gespeeld worden in Estadio da Nora en begint om 15:00 uur (16:00 uur Nederlandse tijd). Zondag reist de ploeg terug naar Amsterdam en zal de selectie het trainingskamp afsluiten met een uitlooptraining naast de Arena. Op zondag 18 januari zal de tweede competitiehelft hervat worden met een uitwedstrijd tegen NEC in Nijmegen.

Bron: Ajax.nl

Related posts