Kluivert is nog niet gestopt en staat nog open voor nieuwe aanbieding

Patrick Kluivert debuteerde afgelopen zaterdag bij het duel tussen de oud-internationals tegen de Koninklijke HFC (3-3). De oud-Ajacied staat niet onder contract bij een club, maar zegt nog steeds open te staan voor een nieuwe aanbieding. ‘Ik heb gezegd dat ik nog altijd opensta voor een club, dus daar blijf ik bij’, aldus Kluivert tegenover Spits.

‘Maar ik ben ook bezig met de cursus coach betaald voetbal en dat bevalt uitstekend. Afscheid nemen als voetballer blijft moeilijk. Het is iets wat ik zo graag doe en dan is het pijnlijk om die beslissing te moeten nemen. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan’, aldus de man die in 1995, met een puntertje in de finale tegen AC Milan, Ajax de Europa Cup 1 bezorgde.

Kluivert zelf weet dat hij binnenkort een punt achter zijn carriere moet zetten. In het duel tegen HFC hield de oud-Ajacied het slechts één helft voor. Kluivert genoot van het samenspel met oud-Ajacied Dennis Bergkamp. ‘Het was grappig om met Dennis samen te spelen, want dat was zeker acht jaar geleden voor het laatst gebeurd. Dat voelde wel lekker.’

Bron: Spits – Ajaxclub.nl

Related posts