Leonardo richt zich volledig op Ajax: ‘Ik wil er hier alles uithalen’

Via een e-mail aan de officiële website van Ajax konden de supporters een vraag stellen aan Leonardo. De aanvaller zegt dit jaar als doelstelling te hebben kampioen te worden met Ajax en zelf veel te spelen en fit te blijven.

De Braziliaan geeft verder aan zich volledig op Ajax te richten ondanks alle geruchten over een mogelijk vertrek: ,,Omdat ik veel blessures heb gehad, weet ik wat echt belangrijk is in het profvoetbal: fit blijven. Verder probeer ik niet te veel te plannen. Ik speel nu voor Ajax en ben nog niet bezig om eventueel in de toekomst voor een andere club te spelen. Ik wil er hier alles uithalen.”

Hij richt zich bij Ajax vooral op de linksbuitenpositie. “Met mijn snelheid en mijn actie kan ik daar veel voor de ploeg betekenen”. Wat hij vind van Van Basten als trainer?: ,,Ik vind het bijzonder dat we zo’n grote naam als trainer hebben. Als ex-aanvaller kan hij mij veel leren.”

Related posts