Huntelaar krijgt tips van Van Nistelrooy

Klaas-Jan Huntelaar is gehaald als de vervanger van Ruud van Nistelrooy, die langdurig geblesseerd is. Voorlopig leert de oud-Ajacied echter wel van de ervaren spits, die hem vooral tips geeft, zo zegt de voormalige Ajax-spits tegenover De Telegraaf. “Hij zit nu midden in zijn revalidatie, maar ik ben een aantal keren bij hem langs geweest, heb daar gegeten. Zijn vrouw Leontien kan lekker koken. Hij heeft me allerlei tips gegeven, op voetbalgebied en over het leven in Madrid.”

Huntelaar kan vandaag zijn debuut maken voor de Koninklijke, als Real het opneemt tegen Villarreal. AZ-middenvelder Stijn Schaars zal dat dan meemaken in het stadion. “Op het gewonnen EK met Jong Oranje, in Portugal, sliepen Stijn en ik op één kamer en sindsdien hebben we een goed contact. Hij was in Madrid op vakantie en kan zodoende bij mijn debuut zijn.”

Related posts