Dennis Gentenaar mag vertrekken bij Ajax

Ajax heeft Gentenaar aangegeven dat er voor hem geen toekomst is weggelegd in de ArenA. “Ik mag vertrekken en ben op zoek naar een andere club”, aldus de keeper tegenover De Telegraaf. “Ajax wil me eventueel verhuren, maar er is ook gezegd dat de club er met een kopende partij wel uitkomt. De term transfervrij is niet gevallen, maar Ajax zal absoluut niet de hoofdprijs vragen.”

Aan het begin van dit seizoen kwam Gentenaar in conflict met Marco van Basten, nadat hij kritiek uitte op het feit dat hij met Kenneth Vermeer moest rouleren als tweede keeper achter Maarten Stekelenburg. Vanwege blessures bij Stekelenburg en Gentenaar haalde Ajax Hans Vonk terug. Gentenaar komt nu niet meer in de plannen van Van Basten voor. “Het zij zo”, aldus de oud-doelman van NEC. “Het maakt me nu niet uit of zich een binnenlandse of buitenlandse club meldt. Ik wil weer tussen de palen staan.”

Related posts