Huntelaar: Ajax en HSV halen de volgende ronde, Schalke’04 wilde mij contracteren

Klaas-Jan Huntelaar bekijkt vanavond de wedstrijd tegen HSV vanaf de zijlijn. Normaal gesproken zou de spits aanvoerder zijn in het duel met de Noord-Duitsers, maar de enkelblessure houd de Dremptenaar noodgedwongen nog een aantal weken aan de kant. De spits spreekt van een flinke domper. In SportBild legt de spits het een en ander uit.

‘Natuurlijk had ik graag deze wedstrijd mee willen maken, maar dat geldt voor alle wedstrijden die ik momenteel mis. HSV is een sterke ploeg met veel ervaring. In alle linies zijn ze verder dan ons en ik had graag willen meemaken hoe wij daaronder presteren’. Ook bij een eventueel verlies vanavond van Ajax ziet Huntelaar nog kansen om de volgende ronde te halen.
‘Dat denk ik wel ja. We moeten eerst maar eens proberen om hier een goed resultaat neer te zetten, en mocht dat niet lukken dan zie ik nog steeds Ajax en HSV de volgende ronde halen’.

Of de spits ooit heeft nagedacht over een eventueel vervolg van zijn loopbaan in de Duitse Bundesliga zegt hij, ‘Ik kan me goed voorstellen ooit eens in de Bundesliga te spelen. Maar momenteel ben ik alleen met Ajax bezig. Schalke’04 heeft afgelopen zomer te kennen gegeven dat ze me er graag bij zouden willen hebben, maar goed zo zijn er meerdere clubs geinteresseerd.
Als er een topclub met een grote zak geld aan komt zetten, dan zal Ajax zich moeten beraden. Als het voor de club en voor mij beter is dan zal Ajax kunnen besluiten me te verkopen”, aldus de Ajacied tegenover de Duitse boulevardkrant.

Bron: europesoccer.nl

Related posts