FC Godenzonen: Michael Reiziger, Keje Molenaar en Peter R. de Vries

Voor het eerst sinds lange tijd weer een echte FC Godenzonen. Ajax speelde afgelopen week tegen Aston Villa het eerste duel in de poolfase van de UEFA-cup. Deze werd helaas verloren, maar dat was niet het belangrijkste nieuws van de week. Maandagavond praten presentatoren Marien van der Kooij en Hidde van Warmerdam uitgebreid over Rik van den Boog, de – zo goed als zeker – nieuwe directeur van Ajax. En dat doen zij met twee mannen die beiden óók genoemd werden als mogelijke opvolger van Maarten Fontein: Keje Molenaar en Peter R. de Vries. Wat vinden zij van de nieuwe man van Ajax? En wat weten we eigenlijk over hem? Ook aan tafel Michael Reiziger. Vanaf het begin van dit seizoen volgt hij de opleiding Coach Betaald Voetbal. Iedere maand zit hij zowel in Spanje als in Nederland, want bij beide clubs: Barcelona en Ajax loopt hij stage. Dit en nog veel meer Ajaxnieuws bij Godenzonen

FC Godenzonen wordt vanavond om 18:49 uitgezonden en om 22:00 herhaald en om 22:50 nogmaals helrhaald.
Vanaf dinsdag kan de uitzending via AT5.nl worden bekeken.

Related posts