Sno ziet in Enoh ‘gezonde concurrentie’

Evander Sno is niet bang om zijn plek op het middenveld kwijt te raken aan Eyong Enoh. Dat liet de Ajacied zondagmiddag aan Elf Voetbal weten. Sno werd in de wedstrijden tegen FK Borac en Feyenoord voortijdig naar de kant gehaald, omdat hij niet goed in de wedstrijd zat. In het laatstgenoemde duel verving Enoh hem, die een uitstekende indruk achterliet. Het leverde de middenvelder uit Kameroen een basisplaats tegen zowel FC Utrecht als gisteren tegen Vitesse op.

Tegen Utrecht bleef Sno daardoor de volle negentig minuten op de bank, tegen Vitesse mocht hij nog invallen. “Het voelde lekker om weer te spelen ja”, aldus Sno, die niet bang is dat Enoh hem dit seizoen van speeltijd gaat weerhouden. “Het is alleen maar goed dat hij erbij is gekomen. Ik zie het als gezonde concurrentie. Het is aan mij om daar op een goede manier mee om te gaan.”

Related posts