Laatste EK-kans: Zet zonder risico 50 euro in en win maar liefst 210 euro!

Zondag is de finale van het EK. Duitsland en Spanje gaan uitmaken wie zich voor vier jaar Europees kampioen mag noemen. Het is de laatste EK-wedstrijd en ook de laatste kans om via Unibet zonder risico een gokje te wagen. Zet nu dus in op jouw favoriet en win veel geld! Klopt je weddenschap niet, dan is er niets aan de hand! Doordat Unibet je saldo verdubbeld heeft heb je nog steeds je inleg op je rekening staan! Geen risico dus!

Zet je nu 50 euro in op bijvoorbeeld winst van Duisland op Spanje dan krijg je 3,3 maal je inleg, ofwel 165 euro. Omdat Unibet je inleg van 50 euro heeft verdubbeld wordt je saldo zelfs 210 euro! Denk jij dat Spanje wint dan verdien je 2,25 maal je inleg ofwel 112,50 plus je inlegverdubbeling is 162,50! Een gelijkspel bezorgt je, door een rating van 3,15 een saldo van 157,50!

Meld je dus hier direct aan, zonder risico!

Hoe werkt het?
Vul het registratieformulier in, stort 50 euro op je spelrekening en Unibet verdubbeld dit direct naar 100 euro! 50 euro GRATIS dus! Het is een 100% bonus met een maximum van 50 euro. Indien je dus maar 15 euro stort, zal je bonus 15 euro bedragen.

Related posts