El Ahmadi kiest Feyenoord boven Ajax

Feyenoord heeft de eerste grote versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De Rotterdammers hebben met FC Twente overeenstemming bereikt over een transfer van middenvelder Karim El Ahmadi. Feyenoord betaalt rond de vijf miljoen euro voor de jongeling, die in De Kuip een contract voor vijf seizoenen zal tekenen.

“Voor mij is het pas echt definitief als alle handtekeningen onder het contract staan”, houdt El Ahmadi een slag om de arm. “Ik vind Feyenoord een mooie club. PSV en Ajax hadden ook belangstelling, maar ik heb naar mijn gevoel geluisterd. Ik had het meeste vertrouwen in Feyenoord en zie de transfer ook als een stap hogerop. Ik heb er alle vertrouwen in dat Feyenoord snel weer aanhaakt bij de top. Aan de supporters en alles eromheen zie je dat Feyenoord écht een topclub is.”

Related posts