Edgar Davids keert wellicht terug naar Serie A

Edgar Davids keert na dit seizoen wellicht terug naar de Italiaanse Serie A. Davids vertelt in een interview met Sky Italia dat hij met goede gevoelens terugkijkt op zijn tijd in Italie.

Davids die in 1996 Ajax verliet voor AC Milan, speelde 1 jaar in dienst van de club uit Milaan. In 1997 vertrok de middenvelder naar Juventus uit Turijn, en met deze club won hij drie maal de Italiaanse landstitel. Barcelona wist de gedreven middenvelder in 2004 te huren van Juventus, en wilden hem graag een contract aanbieden, maar kwamen niet tot een akkoord met Juventus. In 2006 kwam de ‘Pitbull’ weer terug op het oude nest in Amsterdam, na ook nog voor Internazionale en Tottenham Hotspur gespeeld te hebben. Edgar Davids, die inmiddels 35 jaar is, mag komende zomer transfervrij vertrekken bij Ajax.

Related posts