Geruchten over belangstelling voor Oleguer van Barcelona en Barazite van Arsenal

Nu Marco van Basten op zoek lijkt naar versterkingen nemen het aantal geruchten over spelers waar Ajax belangstelling voor zou hebben met de dag toe. Nadat eerder al Sebastian Prödl, Yoann Gourcuff, Tiago Mendes, Danny Koevermans, Daniel Pranjic, Miralem Sulejmani en Wilfred Bouma (door ons gister) werden gelinkt aan Ajax meldt vandaag het Algemeen Dagblad in een artikel over het huren van topclubs dat Ajax in Spanje volgens de geruchten wordt gelinkt aan Oleguer van Barcelona. De 28-jarige verdediger zou een optie zijn om John Heitinga op te volgen.

Ook zou Van Basten Arsenal-speler Nacer Barazite willen huren voor komend seizoen. De Nederlander in dienst van Arsenal maakte onlangs zijn debuut bij de Londense club, maar komt vooral uit in het beloftenelftal. Barazite is bezig aan zijn tweede seizoen bij Arsenal en kwam daarvoor uit voor NEC.

Related posts