Ook Wilfred Bouma op lijstje Van Basten. Ook PSV wil oud-speler terug halen

Enkele maanden geleden wisten wij, uit betrouwbare bron, als eerste te melden dat Ajax geinteresseerd was in Andre Ooijer terwijl andere media pas bijna een maand later hetzelfde bericht als ‘nieuwtje’ wisten te melden (zie eerdere bericht). Diezelfde bron meldt ons nu dat zowel Ajax als PSV in de markt zijn om Wilfred Bouma terug te halen naar Nederland. Bouma, die een aflopend contract heeft bij Aston Villa, zou ook in de belangstelling staan van enkele Engelse en Duitse clubs.

Marco van Basten zou Bouma persoonlijk gepolst hebben over een overstap naar Ajax. Bouma zou niet onwelwillend gereageerd hebben op een mogelijke overstap naar Amsterdam. De zaakwaarnemer van de linkerverdediger zegt echter nog te verwachten dat Aston Villa het contract van Bouma binnenkort met een seizoen zal verlengen.

Related posts