Stekelenburg ‘Ik ben nog niet klaar bij Ajax’

Maarten Stekelenburg zal ook komend seizoen het doel van Ajax verdedigen. In tegenstelling tot Johnny Heitinga, is Stekelenburg van mening dat hij nog niet klaar is voor een buitenlands avontuur.

Ook de afgelopen weken werd Stekelenburg weer in verband gebracht met diverse Engelse clubs. Met name Tottenham Hotspur en Everton leken serieuze kandidaten om de sluitpost in te lijven. ‘Ik vind het mooi dat mijn naam in verband wordt gebracht met clubs als Tottenham en Everton maar ik heb de knoop doorgehakt. Ik blijf nog zeker 1 jaar bij Ajax’ aldus de doelman van Ajax en potentieel EK-ganger.

Stekelenburg die zijn contract bij Ajax verlengde tot medio 2012, maakte in het seizoen 2002/2003 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Inmiddels keepte hij 116 competitiewedstrijden voor Ajax, de club waar hij ook zijn jeugdopleiding genoot.

Related posts