Siem de Jong terug in selectie, Stekelenburg nog niet

Siem de Jong keert terug in de selectie van Ajax, voor het uitduel met FC Twente. De middenvelder die door een liesblessure aan de kant stond en daardoor de topper tegen psv miste is voldoende hersteld.

Maarten Stekelenburg zal niet mee reizen naar Enschede. Door trieste familieomstandigheden blijft hij thuis. Maarten heeft zich inmiddels ook afgemeld bij bondscoach Marco van Basten voor de oefeninterland van aanstaande woensdag tegen Oostenrijk. Doordat Erik Heijblok nog niet fit genoeg is zal Dennis Gentenaar, net zoals tegen psv, het doel verdedigen tegen FC Twente. Marco van Duin, de keeper van jong Ajax zal plaatsnemen op de reservebank. Albert Lugue, Jurgen Colin en Ismael Urzaiz zijn afgevallen voor de wedstrijdselectie van aanstaande zondag.Door de terugkeer van Siem de Jong, zal Jeffrey Sarpong die tegen psv nog wel bij de selectie zat ook achterblijven in Amsterdam.

Related posts