Hiddink niet naar Ajax

Guus Hiddink wordt geen technisch directeur van Ajax. Hij hoopt met de Russische voetbalbond snel tot overeenstemming te komen over een nieuw contract tot medio 2010.

‘We zijn lang geleden al overeengekomen samen door te gaan richting het WK van 2010’, aldus Hiddink. ‘Er was nog wat fiscale onduidelijkheid. Die lijkt nu uit de weg te zijn geruimd, omdat er een belastingverdrag bestaat tussen Rusland en Nederland. Ik voel er niks voor om in twee landen aangeslagen te worden.’

Het nieuwe contract maakt een einde aan het gerucht dat Hiddink op korte termijn technisch directeur van Ajax zou worden. ‘Ik heb het uitstekend naar mijn zin in Rusland. We gaan dus nog mooi even door. Er is duidelijk de bereidheid om het voetbal in te richten naar een modernere leest. De mensen zijn open en welwillend, de basis voor een topsportklimaat is aanwezig

Related posts