Castellen was bang voor feyenoord en zodoende niet naar Ajax

In de zoektocht naar versterkingen kwam Ajax vorig jaar zomer uit bij Romeo Castelen. De vleugelspits, destijds Feyenoorder en nu uitkomend voor Hamburger SV, zag echter uit respect voor de Rotterdamse club en zijn supporters af van een overstap naar de hoofdstad. “Tecnisch directeur Martin van Geel heeft vorig jaar zomer inderdaad mijn zaakwaarnemer Rodger Linse gebeld,” bevestigde Castelen tegenover Sportweek. “Ik vond het van lef getuigen. Een Feyenoorder naar Ajax proberen te halen, dat doe je niet snel. Het streelde me.”

“Bij Van Geel had ik altijd een goed gevoel. Ik sprak hem wel eens bij AZ en Willem II. Dat waren korte, maar warme gesprekjes. Ik vond alleen dat ik het niet kon maken. Ik ben dan wel in Amsterdam opgegroeid, maar de Feyenoordsupporters hebben mij heel veel gegeven. Als je dan overstapt naar de concurrent dan pleeg je bijna een soort verraad.”

Related posts