PEREZ PER DIRECT TERUG NAAR AJAX; DEEN HEEFT CONTRACT GETEKEND TOT MEDIO 2009!

PSV’er Kenneth Perez keert per direct terug naar Ajax. De Deense middenvelder heeft maandag bij de Amsterdammers een contract getekend tot juli 2009. Ajax heeft met PSV een mondelinge overeenkomst bereikt over de transfersom. De 33-jarige aanvaller tekent een contract voor anderhalf jaar, met een optie voor nog een jaar. Als het aan de Amsterdamse club ligt, vliegt Perez vrijdag al met de ploeg naar Dubai voor een trainingskamp.

Perez vertrok afgelopen zomer uit Amsterdam, nadat hij bij trainer Henk ten Cate uit de gratie was geraakt en geen vaste plek in het elftal kon afdwingen. Ook bij PSV was de Deen de afgelopen maanden niet zeker van een basisplaats. Ondanks dat, scoorde hij acht keer in veertien competitiewedstrijden. Perez had wel oren naar een terugkeer naar Amsterdam. PSV meldt op de eigen website dat het begrip heeft voor de wens van de speler en dat de Eindhovenaren nu ’tevens mogelijkheden ziet voor een snellere ontwikkeling van eigen talenten die op dezelfde positie uit de voeten kunnen’.

Perez moet bij Ajax de opvolger worden van Wesley Sneijder, die afgelopen zomer vertrok naar Real Madrid. PSV betaalde in juli van dit jaar ruim anderhalf miljoen euro voor de Deen. Hoeveel Ajax nu betaalt voor de aanvaller is (nog) niet bekend.

Oproep
Vandaag probeerde de supportersvereniging van de eindhovenaren nog in allerijl de supporters op te roepen Perez te steunen. De Deen had het allerminst naar zijn zin in lampegat. In een poll gaf maar liefst 80% van de psv-fans aan hem niet graag terug te zien keren naar Amsterdam.

Studio Voetkwal
Ook de bevooroordeelde figuren van Studio Voetbal van de NOS zijn de mond nu gesnoerd. Zij gaven in een schandelijke in elkaar gezette video aan dat Perez een kado gekregen Ajax-beeldje uit Zijn auto kieperde bij zijn vertrek uit Amsterdam. Ajax zou kil en zakelijk zijn en psv o zo gemoedelijk. Perez zelf weet kennelijk wel beter!

Kenneth; welkom terug!

Related posts