Supportersvereniging PSV hoopt met oproep tot steun Perez te behouden

De supportersvereniging van p$v heeft haar fans opgeroepen om Kenneth Perez te steunen. De Deense middenvelder liet weten dat hij denkt dat sommige PSV-supporters zijn verblijf in Eindhoven niet waarderen. Maandagochtend werd bekend dat Perez dichtbij een terugkeer naar Ajax staat. De 33-jarige Deense international zou niet onwelwillend tegenover een eventuele terugkeer staan.

Door de supportersvereniging is aan de supporters gevraagd om Perez een beter gevoel te geven. Hij zal daarom van nu af aan gesteund moeten worden door alle PSV-supporters, vind de supportersvereniging. Op een innerijl opgestarte poll op psvnetwerk geven bijna 80% van de psv-fans aan tegen een terugkeer van Perez naar Ajax te zijn. Of de oproep tot steun op tijd komt lijkt de vraag. Volgens de NOS zijn de onderhandelingen tussen Ajax en p$v in een afrondende fase en wordt er zelfs verwacht dat beide partijen er vanavond nog uit gaan komen.

Zie ook eerdere bericht: Perez terug naar Ajax?

Related posts