Ajax kan ook Modric vergeten: ‘Mag zelfs voor 50 miljoen niet weg bij Zagreb’

De komst van Luka Modric naar Ajax is volgens Voetbal International totaal uitgesloten. De 22-jarige middenvelder mag volgens het weekblad namelijk voor geen enkel bedrag weg bij Dinamo Zagreb. Zdravko Mamic; de voorzitter van Dinamo Zagreb, heeft aangegeven op dit moment overspoeld te worden door alle aanbiedingen. ‘We hebben aanbiedingen afgeslagen van topclubs uit Engeland en Spanje tot vijftig miljoen euro. We willen hem echter behouden om kans te houden op Europees voetbal.’

Zagreb staat op de eerste plaats in de Kroatische competitie, met twaalf punten voorsprong op nummer twee NK Rijeka. Modric scoorde tien keer in vijftien duels. Voor Ajax gaat wederom de tijd dringen om alsnog een goede vervanger voor Wesley Sneijder binnen te halen. Na Aissati kan nu dus ook Modric waarschijnlijk definitief van het lijstje worden weggestreept.

zie ook eerdere berichten:
26 december 2007:Modric nog geen keuze gemaakt; GEEN akkoord met Ajax
26 december 2007:‘Modric voor 19,5 miljoen voor 3 jaar naar Ajax’
12 december 2007:Transfer Modric van de baan: Dinamo Zagreb slaat bod van 15 miljoen af
11 december 2007:Modric verkiest Spanje boven Ajax en PSV
7 december 2007:‘Ook PSV, via Chelsea, in de markt voor Modric’
6 december 2007:‘Ajax heeft 15 miljoen over voor Modric; Van Geel deze week in Kroatië’
5 december 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op
10 oktober 2007:Van Geel: ‘Modric en Van der Vaart waren niet haalbaar’
22 september2007:Dinamo Zagreb-middenvelder Modric weer op lijstje Ajax

Related posts