NAC komt te vroeg; Van der Wiel richt zich op uitduel volgende week tegen Willem II

Ajax zal aankomend weekend opnieuw met een gehavende defensie moeten aantreden. Gregory van der Wiel, die vorig weekend al het competitieduel met Vitesse moest laten schieten, zal ook tegen NAC niet van de partij zijn. De jonge mandekker is nog niet voldoende hersteld van een blessure aan zijn linkerknie.

Na het afscheid van Jaap Stam groeide Van der Wiel onverwachts snel uit tot basisspeler bij Ajax. Afgelopen zondag ontbrak hij echter in het centrum van de defensie, evenals zijn partner Thomas Vermaelen. De Belg zit al langere tijd in de lappenmand.

Voorlopig laat de rentree van Vermaelen nog even op zich wachten. Van der Wiel hoopt er volgend weekend tegen Willem II weer bij te kunnen zijn. “Ik heb donderdag weer voor het eerst kunnen sprinten”, zei hij op de officiële website van Ajax. “Maandag probeerde ik het ook, maar toen ging het nog niet helemaal goed. Ik richt me op de wedstrijd tegen Willem II, de komende wedstrijd tegen NAC komt helaas nog te vroeg.”

Related posts