Zondag afscheid Jaap Stam bij Ajax – Vitesse

Jaap Stam heeft tegenover Ajax-TV te kennen gegeven erg veel zin te hebben in het afscheid dat hij voorafgaand aan het duel Ajax-Vitesse van aanstaande zondag krijgt. Ajax doet via haar website een beroep op de supporters om zondag de wedstrijd Ajax-Vitesse en daarmee het afscheid van Stam bij te wonen. Kom op tijd!!

Stam kondigde eind oktober plotseling zijn afscheid aan. De verdediger kon het fysiek en mentaal niet opbrengen om het seizoen af te maken. Stam speelde voor AC Milan, Lazio Roma, Manchester United, PSV, Willem II, Cambuur Leeuwarden en FC Zwolle. Op 28 juli 2008 is er een speciale afscheidswedstrijd voor Stam tussen Ajax en een elftal dat de verdediger zelf gaat samenstellen. Dat duel wordt op 25 juli 2008 gespeeld in het nieuwe stadion van FC Zwolle.

Related posts