Urby klaar voor topper tegen feyenoord

Adrie Koster kan zondag in de uitwedstrijd tegen feyenoord beschikken over Urby Emanuelson. Emanuelson is op tijd hersteld van een knieblessure, die hij twee weken geleden bij FC Utrecht opliep. Zijn terugkeer gaat waarschijnlijk ten koste van Siem de Jong. Jan Vertonghen deed het bij afwezigheid van Emanuelson goed als linkerverdediger. Koster wil de Belg vermoedelijk laten staan, waardoor Emanuelson doorschuift naar de linkerkant van het middenveld. Op die positie speelde De Jong de laatste wedstrijden.

Naast Emanuelson keert ook Gabri terug in de basis van Ajax. De Spanjaard miste zondag het met 4-2 gewonnen duel tegen Roda JC wegens een schorsing. Bij Ajax ontbreken nog altijd Edgar Davids, Leonardo, Nicolae Mitea, Edgar Manucharyan, Laurent Delorge en Thomas Vermaelen met blessures.

Related posts