Bobby weer naar huis!

Goed nieuws voor Bobby Haarms en heel Ajax: Bobby mag het VU Medisch Centrum vandaag verlaten. Het gaat naar omstandigheden gelukkig weer een stuk beter met de oer-Ajacied Haarms. Twee weken terug werd de Amsterdammer onwel. Een opname in het VUmc was wat volgde. Ruim 600 Ajacieden staken Haarms een hart onder de riem door hem via de website beterschap te wensen met een e-mail.

Haarms, die zich stierlijk verveelde in het ziekenhuis, was dolblij met alle steunbetuigingen. Hetzelfde kon worden gezegd van al het bezoek en de meegebrachte cadeaus. Alle reacties waren hartverwarmend. ,,Dit doet me zo goed”, zei Haarms nadat hij de eerste 450 e-mails in ontvangst had genomen.

Zie ook eerdere berichten:
> Steunbetuigingen doen Bobby Haarms goed
> Bobby Haarms gelukkig al enigzins aan beterende hand
> Ingezonden bericht: Bobby Haarms in ziekenhuis opgenomen!

Related posts