Molenaar ambieert geen topfunctie bij Ajax en pleit voor komst Van Basten

Keje Molenaar was zondagavond te gast in het TV-programma Studio Voetbal. Hij vertelde daar dat hij, op dit moment, niet uit is op een topfunctie bij Ajax. Molenaar wordt door de fans gezien als een goede opvolger van John Jaakke, mocht die ooit vertrekken. Molenaar vindt het belachelijk dat Ajax een commissie instelt dat er vier maanden over gaat doen. Hij bevestigde overigens net als Sjaak Swart dat er aankopen zijn gedaan op het conto van Piet Keizer en Henk ten Cate waar Martin van Geel het niet mee eens was en vice versa.

Verder adviseerde Molenaar de club om snel een goede trainer neer te zetten die nieuwe spelers kan halen. Van Basten is volgens zowel Molenaar als Swart een uitstekende trainer voor Ajax.

Related posts