Leo voor behandeling naar Amerika
Ajax start actie: ‘Steun Leonardo!’ Club haalt geen vervanger

Ajax is op de website gestart met een actie waarbij alle supporters de mogelijkheid krijgen om Leonardo met een persoonlijke boodschap te steunen. De Braziliaan liep afgelopen zondag een zware knieblessure op (gescheurde kruisband) aan de rechterenkel en is naar verwachting zo’n 9 maanden uitgeschakeld. Ajax zal alle steunbetuigingen aanstaande vrijdag 9 maart (op zijn verjaardag!) aanbieden.


Steun Leonardo!


Geen vervanger
Ajax haalt overigens geen vervanger voor Leonardo. Volgens technisch directeur Martin van Geel kan het verlies intern worden opgevangen, zo verteld hij in de nieuwe Voetbal International.

Van Geel noemde ook nog concrete voorbeelden, Nicolae Mitea, Edgar Manucharyan en Ryan Babel zouden vanaf de rechterflank kunnen voetballen. ‘Dit geeft ons voldoende mogelijkheden.’

Naar Amerika
Leonardo vertrekt overigens binnenkort naar Amerika om zich daar te laten behandelen. De aanvaller heeft goede ervaringen met de arts die hem daar eerder al behandelde ten tijde van een eerdere blessure.

Related posts