Mauro kijkt met plezier terug naar Ajax-periode

Na veel gezeik en veel berichten is er na ruim 2 maanden een einde gekomen aan de soap Rosales. Mauro is inmiddels terug in zijn vaderland Argentinië. Op Ajax.nl blikt hij terug op zijn tijd bij Ajax: ,,De afgelopen jaren heb ik als geweldig ervaren.” De over stap naar River is voor hem een mooie stap: ,,De beste club in het land; daar wil ieder klein jongetje in Argentinië later spelen. Van spelers van het nationale elftal heb ik er ook goede dingen over gehoord. River Plate lijkt wel op Ajax wat dat betreft. Daarom ga ik ook terug; ik kon dit niet weigeren.”

Rosales kwam in 63 wedstrijden voor Ajax tot 6 doelpunten. Roasales kwam halverwege 2004 naar Amsterdam. Hij was op de Olympische spelen gescout als ‘het grootste talent van de spelen’ dat op dat moment in Argentinië speelde. Dat is er bij Ajax helaas nooit echt uitgekomen. Rosales was geen miskoop maar heeft nooit een langere periode indruk gemaakt.

Related posts