‘Ajax zet Maduro terug naar 2e elftal; niet tevreden over progressie’

Deze week zou Ajax duidelijkheid verschaffen aan Hedwiges Maduro. Ajax heeft vraagtekens gezet bij de progressie van het talent. Of het gesprek inmiddels heeft plaats gevonden is niet duidelijk. Volgens de site Voetbalonline wel en de site schijnt ook de inhoud van het gesprek te kennen; De middenvelder is duidelijk gemaakt dat nij vooralsnog niet in aanmerking komt voor contractverlenging.

Op zijn instelling als prof is niets aan te merken, maar hij heeft kennelijk moeite met het laatste stapje in zijn ontwikkeling. Coach Henk ten Cate heeft dan ook laten weten in de laatste fase van de competitie geen beroep meer te doen op Maduro. In het beloftenteam krijgt de middenvelder -tot voor kort toch international- nu de kans om zijn niveau te halen, zo luidt de verklaring op Voetbalonline.

Related posts