Stalin Henk wil de coaches onderdrukken

Stalin Henk Kesler heeft in het Algemeen Dagblad zijn ongenoegen geuit tegen het optreden van coaches tegenover de arbiters in het betaalde voetbal. Hij wil met een systeem van gele- en rode kaarten coaches gaan onderdrukken. Hij zegt “Ze misdragen zich en hebben trekken van verwende jongens tijdens en na de wedstrijden”, hij vindt dat de CBV hier een zaak van zou moeten maken.

Spelers en trainers mogen, voor- tijdens- en na de wedstrijd wel afgebrand worden tot hun noppen, maar de scheidsrechter is heilig. Misschien moet de KNVB ook maar een zelf openheid van zaken geven, over de prestaties van de arbiters. Nu is er alleen Uilenberg die bij grootte uitzondering wat commentaar geeft over een arbiter. Dit is 9 van de 10 keer nog ter bescherming van de lul in het zwart ook!

Related posts