Celta de Vigo bevestigt gesprek met Ajax over transfer Rosenberg

Celta de Vigo directeur Felix Canero heeft bevestigd dat de Spanjaarden hebben gesproken met Ajax over een transfer van Markus Rosenberg, dat melden Engelse media. De aanvaller mag vertrekken bij Ajax en er zijn verschillende geïnteresseerde clubs die Rosenberg wil huren van Ajax. Ajax wil de speler echter niet verhuren. ,,Wij hebben met de zaakwaarnemer van Rosenberg een gesprek gehad. Ajax wil Rosenberg echter alleen verkopen, terwijl wij hem graag willen huren”, zegt Canero in de Spaanse sportkrant AS.

Celta de Vigo heeft naast Rosenberg eerdere ijzers in het vuur. Zo is men o.a. ook geinteresseerd in John Carew van Olympique Lyon. Ook de komende tegenstander van Ajax; Werder Bremen heeft John Carew op het oog. Werder zou 4,5 miljoen euro hebben geboden, maar de Franse landskampioen eist (vooralsnog) een hoger bedrag voor de Noorse aanvaller.

Related posts