‘Rijkaard wil Sneijder niet bij Barcelona; ook Italiaanse interesse’

Wesley Sneijder maakt niet de overstap van Ajax naar Barcelona. Dat meldde Barbara Barend woensdagavond na afloop van de wedstrijd Zulte Waregem – Ajax op RTL7. Volgens de presentatrice heeft Barcelona-trainer Frank Rijkaard laten weten dat hij Sneijder niet wil aantrekken vanwege het karakter van de Ajacied.

Ook zou Barça met spelers als Deco, Xavi en Andrés Iniesta in de gelederen al over voldoende goede middenvelders beschikken. Niettemin liet voorzitter Joan Laporta enkele maanden geleden doorschemeren dat de Spaanse topclub zeer gecharmeerd is van Sneijder. Ajax verlangt echter een aanzienlijke transfersom.

Voetbal International schrijft deze week dat de international graag naar Barcelona zou willen vertrekken. Sneijder zou tot het besef zijn gekomen dat hij klaar is voor de stap naar een Europese topcompetitie. Barcelona zou een club zijn die hem enorm aanspreekt. Volgens VI is er ook sprake van Italiaanse interesse in de spelmaker, maar Sneijder heeft een uitgesproken voorkeur voor de Primera División.

Related posts