Wesley Sneijder waarschijnlijk enkele weken uitgeschakeld

Wesley Sneijder is waarschijnlijk enkele weken uitgeschakeld. De middenvelder van Ajax liep woensdag in het Uefa Cup-duel met Zulte Waregem een blessure op. De eerste diagnose luidde dat Sneijder een kneuzing aan het heupbekken heeft opgelopen. Vandaag wees onderzoek uit dat het een een kneuzing aan de bekkenrand is..

Het zag er ook verontrustend uit, zoals Sneijder op een brancard van het veld was gedragen. Met zijn handen hield hij de onderkant van zijn rug vast. Sneijder werd met de knie geraakt door een tegenstander en maakte daardoor ook nog eens een verkeerde beweging. Hij zal waarschijnlijk tot de winterstop niet meer in actie komen en mist daardoor de duels tegen Excelsior(uit), Vitesse(uit), Roda(thuis) en NEC(uit).


Wesley Sneijder schreeuwt het uit van de pijn en moet met een brancard van het veld

Related posts