Barcelona volgt Sneijder en wil hem misschien in winterstop al halen

Het Spaanse sportblad Marca meldt dat voorzitter van FC Barcelona Joan Laporta zeer gecharmeerd te zijn van Wesley Sneijder. Sneijder heeft nog een contract bij Ajax tot 2009. ,,Sneijder is een speler met heel veel mogelijkheden, hij is tweebenig, heeft een geweldig schot en een prachtige vrije trap. Ook kan hij op veel posities gezet worden vanwege zijn tweebenigheid”, aldus Laporta in de Spaanse krant. ,,Frank (Rijkaard) heeft me wel eens eerder op gewezen dat dat kleine mannetje een grote zou worden, klinkt grappig maar Frank heeft toch gelijk. We zullen hem nog blijven volgen tot aan de winterstop dan kunnen we zien hoe hij zich ontwikkeld, als het ons bevalt dan gaan we eens met Ajax om de tafel zitten”, aldus Laporta.

.

Related posts