Ajax Vrouwen winnen van Excelsior: 3-1 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben ook de vierde competitiewedstrijd weten te winnen want vrijdagavond werd Excelsior met 3-1 verslagen. Op sportpark de Toekomst stond het na een klein half uur al 2-0 door doelpunten van Spitse en Hoekstra. Toch kwam Excelsior voor rust terug in de wedstrijd door een benutte strafschop van Pique. Excelsior kende daarna wel een betere fase zonder echt gevaarlijk te zijn voor de goal van Kop. In de tweede helft kwamen de Ajax Vrouwen niet in gevaar en het was Tromp die met buitenkant voet en bekeken doelpunt maakte. Dankzij de overwinning blijft Ajax samen met FC Twente een Feyenoord aan kop van de Eredivisie. 

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Kardinaal, De Sanders, Doorn (90. Munsterman), Weerden; Spitse, Sabajo (46. Tromp), Bakker; Grant (66. Noordam), Leuchter; Hoekstra

Related posts