Jong Ajax ruim langs Heracles: 4-0 (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft maandagavond flink uitgehaald in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Het werd maar liefst 4-0 voor de ploeg van John Heitinga. Na zijn Eredivisie-debuut tegen Cambuur stond Francisco Conceição maandagavond in de basis bij Jong Ajax. Verder had trainer John Heitinga ook een plek ingeruimd voor Lorenzo Lucca. De Italiaan stond in de punt van de aanval tegen de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie. En Lucca liet zich gelijk gelden want vlak voor rust scoorde hij de 1-0 en in het begin van de tweede helft tekende hij ook voor de 2-0. Na een heerlijke actie van invaller Van Axel Dongen was het Warmerdam die de 3-0 scoorde en niet veel later scoorde hij ook de 4-0 waarna hij een publiekswissel kreeg. Vrijdag speelt de ploeg van Heitinga opnieuw. Dan staat er een uitwedstrijd tegen Top Oss op het programma.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Regeer, Warmerdam (85. Delgado), Pierie, Baas (61. Aertssen); Fitz-Jim, Hlynsson, Rasmussen, Hansen (78. Sarfo), Lucca (61. Jermoumi), Conceição (46. Van Axel Dongen).

Related posts