Jong Ajax speelt gelijk tegen Telstar, Conceição scoort

Jong Ajax is het nieuwe seizoen begonnen met een gelijkspel. Op sportpark de Toekomst kwamen de jonge Ajacieden niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Telstar. Jong Ajax kende overigens een dramatische start van de wedstrijd. Na iets meer dan drie minuten voetballen vond Telstar-aanvaller Koen Blommestijn al het net. De aanvaller kopte kiezelhard raak uit een corner. Hoewel Jong Ajax domineerde kreeg het amper kansen maar vlak voor rust viel toch de gelijkmaker. Een schot van Baas werd nog gered door de keeper van Telstar maar het was Conceição die alert reageerde en de bal in de korte hoek schoot. In de tweede helft waren de kansen weer spaarzaam al leek Telstar er nog met de drie punten vandoor te gaan. Echter ging de kopbal van Blackson rakelings naast. Komende vrijdag komt de ploeg van Heitinga weer in actie. Dan reizen de beloften af naar Kerkrade voor het duel met Roda JC.

Opstelling Jong Ajax: Kremers, Gooijer (66. Aertssen), Warmerdam (46. Jermoumi) , Pierie, Baas; Regeer, Fitz-Jim, Hlynsson (81. Vos); Conceição (81. Martha), Rasmussen, Hansen (61. Van Axel Dongen)

Related posts