RvC: ‘Eerst spelers verkopen voordat er toestemming komt voor aantrekken Sanchez’

Het was al bekend dat de technische staf van Ajax graag Jorge Sanchez als rechtsback naar Amsterdam wil halen maar de Raad van Commissarissen van de club wil dat het duo Hamstra (foto) / Huntelaar eerst een aantal spelers verkoopt om hiervoor geld vrij te maken, zo weet Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf te melden.

‘Ajax is heel erg geïnteresseerd en ze willen hem ook hebben, maar de RvC zegt: Hamstra, Huntelaar, pak eerst maar de grote bezem.’ Verweij noemt ook namen; Klaiber, Bandé, Pierie, Daramy en Magallán.’ Die spelers zouden eerst moeten vertrekken alvorens Ajax Sanchez kan halen. ‘De RvC zegt dat het eerst tijd is voor uitgaande transfers is en wil het overbodige ballast lozen. Dan kan Sanchez misschien komen.’

Mocht Ajax geld vrijgemaakt hebben en voor Sanchez aankloppen in Mexico dan heeft men nog een uitdaging; de huidige club van Sanchez; Club America, heef laten weten niet te willen praten over een vertrek van de verdediger.

Related posts