‘Club America wil Sanchez niet laten gaan’

Gisteren werd bekend dat Ajax in Jorge Sánchez van Club America een geschikte optie ziet voor de rechtsback positie. Club America, de huidige club van Sánchez  laat echter weten Sanchez niet te laten vertrekken, zo laat John Sutcliffe, verslaggever van de Mexicaanse tak van ESPN, weten via Twitter.

In hoeverre Club America inderdaad voet bij stuk houdt zal vooral afhangen van de transfersom die Ajax biedt voor de de Mexicaans International. Er wordt een bedrag genoemd van 5 miljoen euro. Sánchez speelde tot nog toe 148 officiële duels voor Club América, waarin hij goed was voor twee goals en acht assists. Na het vertrek van Noussair Mazraoui naar Bayern München lijkt Devyne Rensch de eerste keuze van Alfred Schreuder op de rechtsbackpositie. Ook tegen PSV wist Rench echter niet te overtuigen. Mede dankzij hem kon Cody Gakpo tot tweemaal toe een voorzet afleveren waaruit Guus Till wist te scoren voor de Eindhovenaren.

Related posts