‘Ajax en Olympique Lyon akkoord over transfersom Tagliafico maar die hoopt nog op Barcelona’

Ajax en Olympique Lyon hebben een akkoord bereikt over de transfersom van Nicolás Tagliafico, zo schrijft L’Équipe donderdagochtend. Het zou gaan om een deal van om en nabij de vier miljoen euro exclusief bonussen. De Argentijn zelf lijkt echter de Franse club nog in de wacht te zetten in afwachting van hopelijk nog een grotere club. Barcelona lijkt een van de opties, zo werd afgelopen week al duidelijk. Het is geen geheim dat Tagliafico graag naar FC Barcelona zou vertrekken. Hij was in de winter al dicht bij een transfer, maar Ajax hield dat toen tegen. Ook Brighton & Hove Albion zou de situatie in de gaten houden.

Mocht er dus inderdaad sprake zijn van een akkoord tussen Ajax en Olympique Lyon dan heeft dat vooralsnog dus nog weinig betekenis. Wel spraken de verdediger en de club van trainer Peter Bosz al op maandag met elkaar. Hij zou het verhaal van de geïnteresseerde club als verleidelijk hebben ervaren, maar verder dan dat kwam het nog niet.

Related posts