Deze week valt beslissing voor Martinez; Wordt het United of Arsenal

Of Lisandro Martínez deze zomer vertrekt bij Ajax lijkt inmiddels bijna geen vraag meer. De vraag lijkt alleenn nog naar welke club? Journalist Fabrizio Romano verwacht dat er deze week duidelijkheid komt over de toekomst van Martínez. De transferexpert verwacht dat de Argentijn deze week een keuze gaat maken tussen Manchester United en Arsenal, al lijkt die keuze niet alleen aan hem. ‘Ik heb het gevoel dat deze week heel belangrijk kan zijn voor de speler om te beslissen naar welke club hij wil. Ajax is nu bereid om met Lisandro in gesprek te gaan om hem te laten gaan, want Manchester United en Arsenal pushen echt wel heel erg’,aldus Romano in een video van ¡Qué Golazo!.

Welke keuze Martinez zelf ook maakt, toch zal zijn toekomst ook afhangen van wie van de twee grootmachten bereidt is om de verlangde transfersom van 50 miljoen euro af te tikken? Tot nu toe biedt United 45 miljoen en Arsenal een slodige 43 miljoen. De verwachting is dat een van beiden toch gaat toegeven en de verlangde transfersom op tafel legt.

Related posts