Ajax Vrouwen winnen van PSV: 1-2

De Ajax Vrouwen hebben maandagavond het uitgestelde duel met PSV Vrouwen met 1-2 gewonnen. Door de overwinning gaat de ploeg van Danny Schenkel als koploper de derde periode in. De wedstrijd ging op zondag 6 februari niet door vanwege overvloedige regenval waardoor het veld in korte tijd onbespeelbaar werd. De thuisploeg wist nog wel de score te openen in de tweede helft maar de Ajax Vrouwen hadden hun antwoord klaar. Binnen drie minuten stond de 1-2 op het bord door doelpunten van Spitse en Leuchter. De Ajax Vrouwen moesten nog alle zeilen bijzetten omdat PSV zich niet zomaar wilde neerleggen bij een verlies. Dat lukte en zo eindigt Ajax als eerste voordat de derde periode aanbreekt.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk; Van der Most, Van der Gragt, Doorn, Van de Velde; Grant (73. T. Hoekstra (87. De Sanders)), Noordam, Spitse; Pelova, Bakker, Leuchter

Related posts